I info@flashrent.hu
Cégünk a FLASH RENT Kft. az Autentik Csoport tagjaként 2014-ben kezdte meg működését. A cég tevékenysége teljes körű flottakezelés szolgáltatás, melynek legfőbb előnye, hogy az ügyfelekről gépkocsi üzemeltetési terhet vesz le.

Az Autentik Csoport családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, 1993-ban. Több mint huszonöt éve foglalkozunk új és használt autók értékesítésvel, szervizeléssel. Napjainkban már két megye öt városában Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán, Győrben és Tatabányán vagyunk jelen, öt különbőző márkát forgalmazunk.

A cégcsoport első autószalonját 1993-ban nyitotta meg Mosonmagyaróváron, de akkor még senki nem gondolta, hogy két és fél évtized alatt egész Nyugat-Magyarországot behálózzuk szolgáltatásainkkal.

1995-ben Csornán, majd 2000-ben Tatabányán létesítettünk új kereskedéseinket.

Cégcsoportunk 2008. november 6-án avatta fel az új győri autószalonját, amely 1300 négyzetméteres bemutatóteremmel és 1100 négyzetméteres szervizzel áll a vevőink és partnereink rendelkezésére.
Válalkozásunk 2008 novemberében vezette be a KIA márkát, illetve a Mercedes-Benz prémiumkategóriás modelljeit.

A 2010-es év újabb lépés cégünk életében: Sopron városában nyitotta meg a kapuit a cégcsoport következő autószalonja, amely helyet ad Opel, KIA és Mercedes-Benz gépkocsiknak, illetve a Citroen márkaszerviznek.

2013 januárja egy újabb mérföldkő a győri márkakereskedésünk életében: megkezdődött a Volvo márka forgalmazása és szervizelése.

Cégcsoportunk telephelyein 50 gépjármű egyidejű javítására alkalmas szerviz- és 20 karoszériafényező álláshely álla az ügyfelek rendelkezésére. Az elkövetkező években is az innováció és a vásárlók fogyasztási igényeinek pontos kielégítése lesz a fő motivációnk. A kiszámíthatóság, a folyamatos fejlődés és a megbízható szakemberek jelentik a kulcsát sikeres vállalkozásunknak.